Vacature (Ervaren) Buschauffeur regio Amersfoort Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: personenvervoer_hoofddorpWhats app nummer+31630211846

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als buschauffeur draag jij een steentje bij aan de maatschappij, want je brengt dagelijks talloze passagiers van jong tot oud veilig van A naar B. Verder ben je verantwoordelijk voor je voertuig, de veiligheid van je medeweggebruikers en natuurlijk jezelf. Daarnaast vraagt het besturen van een bus stiptheid en uiterste concentratie in het verkeer. Je brengt niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming. Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarbij je een prachtige carrière kan opbouwen.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, sta jij stevig in je schoenen, ben jij communicatief sterk en kan jij goed anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer? Dan is deze uitdagende baan als buschauffeur jou perfect op het lijf geschreven.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een aantrekkelijk startsalaris van €2.600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (Dit bedrag is inclusief onregelmatigheidstoeslagen) Een fulltime of parttime dienstverband Gemiddeld werk je 24 tot 32 uur per week verdeeld over 4 dagen Je start zo snel mogelijk Inzetbaarheid in de weekenden is een vereiste Let op: het gaat om een tijdelijke vacature t/m medio oktober 2021. In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid. Wil jij werken voor A-merken zoals Albert Heijn, Qbuzz en PostNL? Dan zit je bij Consolid goed.

Sector: Beveiliging

Functie: Chauffeur LZV

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature