Vacature Bezorger AH Online, Amersfoort Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: consolid_recruitmentWhats app nummer+31610459590

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als koerier voor Albert Heijn Online in Amersfoort, bezorg jij boodschappen bij bedrijven en particulieren. Je laadt je bakwagen in en rijdt tijdens je dienst bij zo?n 15 adressen langs. Hier bezorg je de boodschappen tot in de keuken. AH Online bezorgt boodschappen van maandag tot en met zaterdag. Er zijn twee verschillende diensten. Binnen deze tijden werk je gemiddeld 6 uur per dienst.

Ochtenddienst: diensttijden tussen 05:00 uur en 15:30 uur.
Avonddienst: diensttijden tussen 13:00 uur en 00:00 uur
De bonus van deze baan: door het tillen van de boodschappen en het traplopen, blijf je lekker fit. En je werkt helemaal zelfstandig op tijden dat het jou uitkomt. Dat maakt je een beetje ?eigen baas?.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een zelfstandige baan voor maximaal 32 uur per week; Goed salaris van € 13,13 bruto per uur (vanaf 22 jaar); Al na 13 weken salarisverhoging, naar € 13,75 bruto per uur inclusief ADV-toeslag; Extra toeslagen, reiskostenvergoeding, opbouw vakantiedagen/-geld, pensioenopbouw; De mogelijkheid om volledig doorbetaald een opleiding tot vrachtwagenchauffeur te volgen. In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid. Wil jij werken voor A-merken, zoals Albert Heijn, Connexxion en PostNL? Dan zit je bij Consolid goed!

Sector: Beveiliging

Functie: Chauffeur B

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature