Vacature Logistiekmedewerker m/v Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: PostNL is dé marktleider in de distributie van pakketten binnen de Benelux. De bezorging van circa 400.000 pakketten per dag, welke jaarlijks groeit, vraagt om een bijzonder effectief en efficiënt logistiek proces, daarom zijn wij op zoek naar jou!

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als OTC Runner, oftewel order to cash runner, ben je werkzaam op de expeditie afdeling van het postsorteercentrum in Amersfoort. Werkzaamheden waaraan je moet denken zijn:- het verzegelen/ontzegelen van de vracht - het opstellen van vrachtbrieven.- Jij bent degene die de chauffeurs begeleid bij het betreden van het terrein.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je start in een gezellig en enthousiast team dat er elke dag weer voor zorgt dat de pakketten op tijd bezorgt kunnen worden. Onze mensen werken keihard maar gezelligheid is minsten zo belangrijk.Wij bieden een leuke functie met doorgroeimogelijkheden. Het bruto uurloon bedraag € 10,03 en daarnaast heb je recht op toeslagen van 120%, 130% en zelfs 200%. Tevens bieden wij een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer bij minimal 6 km en maximal 60 km enkele reis.

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Magazijnmedewerker

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature