Vacature Assistent bedrijfsleider escape room Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Rock City Escape
Bedrijfsprofiel:

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Rock City Escape werd door ESCAPETALK.NL uitgeroepen tot PUBLIEKSFAVORIET VAN NEDERLAND en kreeg onlangs, voor het derde jaar op rij, een certificaat van uitmuntendheid van TRIPADVISOR!

Dit aanhoudende succes bereiken we door continu de lat hoger te leggen en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe manieren om onze bezoekers mee te nemen op avontuur. Onze werknemers spelen hierin een onmisbare rol, dus ben jij gedisciplineerd en kwaliteitsgericht, maar vooral superleuk om mee samen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op dit moment op zoek naar:

een enthousiaste GAME HOST voor 0-40 uur per week (Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP, alles is bespreekbaar, maar onze voorkeur gaat uit naar iemand die op zoek is naar een dienstverband voor 24-40 uur)

Doorgroeien tot assistent BEDRIJFSLEIDER behoort hierbij zeker bij de opties!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Kortom: Vind je het leuk om TROTS te kunnen zijn op het bedrijf waar je werkt en een WEZENLIJKE BIJDRAGE te kunnen leveren aan de GROEI en KWALITEIT van Rock City Escape, ben je FLEXIBEL en BEREID OM DE HANDEN UIT DE MOUWEN TE STEKEN, heb je een POSITIEVE INSTELLING en ben je ook nog STRESSBESTENDIG? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sector: Recreatie, vrije tijd

Functie: Management leidinggevend

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature