Vacature Medewerker Legionellabeheer Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Kalsbeek BV
Bedrijfsprofiel: “Wij creëren waardevol water”. Dat is de missie van Kalsbeek BV. Al meer dan 70 jaar dé specialist op het gebied van drink- en proceswater.

Wij adviseren onze klanten ten aanzien van wettelijke bepalingen, waterveiligheid, kostenbesparingen op watergebied en verlenging van levensduur van watersystemen. Samen met de klant creëren we de beste oplossing, dat is uitdagend, afwisselend en gewoon best stoer. Kalsbeek is een ambitieus bedrijf, kennis is van essentieel belang en onze medewerkers staan centraal. Samen met onze klanten vormen zij de succesfactor van de organisatie.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Voor dag en dauw stappen we fris in de auto en bezoeken we door het hele land onze klanten op zeer diverse en interessante locaties. Eenmaal aangekomen pak je een lekkere kop koffie, voer je een gesprekje met de beheerder en ga je aan de slag. Daar voer je controles uit van de terugstroom beveiligingen (keerkleppen) en andere toestellen welke zijn toegevoegd aan de (drink) watersystemen. Ook voer je Legionellabeheer
uit zoals temperatuur meten, spoelen en neem je monsters van zowel drink- als proceswater.
Nog geen kennis van water? Geen enkel probleem, met de juiste mentaliteit, een snufje technische affiniteit en een grote dosis nieuwsgierigheid durven wij het aan, jij ook? Wij laten je pas zelfstandig werken wanneer jij dat aangeeft. Zo doen wij dat bij Kalsbeek.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wij gunnen je het! We belonen je inzet en bieden een mooi salaris. Maar we bieden nog veel meer wat niet in geld uit te drukken is. Namelijk een uitdagende baan met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, want jij maakt het verschil. Je maakt deel uit van de Kalsbeek-familie en van een groeiend ambitieus bedrijf waar je trots op kunt zijn.

Sector: Techniek industrie

Functie: Monteur

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature