Vacature Productiemedewerker Ochtenddienst Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: PostNL is dé marktleider in de distributie van pakketten binnen de Benelux. De bezorging van circa 400.000 pakketten per dag, welke jaarlijks groeit, vraagt om een bijzonder effectief en efficiënt logistiek proces, daarom zijn wij op zoek naar jou!

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als productiemedewerker sorteer jij de pakketten, scan jij de aangetekende brieven en zorg jij er voor dat de rolcontainers op tijd klaar staan voor vertrek. Samen met jouw collega?s zorg jij er voor dat al onze pakketten op tijd de deur uit gaan. Vergeet ook niet het laden en lossen van de vrachtwagens.Kortom, bij ons verveel jij je niet!De werktijden liggen van maandag t/m zaterdag tussen 06:30 en 11:30.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je start in een gezellig en enthousiast team dat er elke dag weer voor zorgt dat de pakketten op tijd bezorgt kunnen worden. Onze mensen werken keihard maar gezelligheid is minsten zo belangrijk.Wij bieden een leuke functie met doorgroeimogelijkheden. Het bruto uurloon bedraag € 10,03 en daarnaast heb je recht op toeslagen van 120%, 130% en zelfs 200%. Tevens bieden wij een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer bij minimal 6 km en maximal 60 km enkele reis.

Sector: Productie, food

Functie: Productiemedewerker

Opleidingsniveau: LBO/ LTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature